Wekelijks
Maandag 19.00 - 20.15 Actieve Yoga
Lifestyle Studio Raalte Vrijdag 9.00 - 10.00 Actieve Yoga

 

Locatie: Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Wil je komen voor een proefles? Dat kan: Geef je op via het contactformulier of bel me om kennis te maken. 

 

Om deel te nemen in Raalte, neem contact op met het Lifestyle Centre.

 

Wekelijks 1 les
55,- euro per maand
Losse Les
15 euro

1 op 1 les voor verdieping

Wil je je verdiepen in yoga. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleding. Daarvoor bied ik 1 op 1 lessen aan in een serie van minimaal 3 lessen a 1,5 uur.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Yoga betekend verbinden....

Lesopbouw

In de les verbind ik verschillende stijlen om tot een volledige yoga ervaring te komen. Hatha Yoga, Kundalini yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, bewuste ademhaling en meditatie.

Beweging Lichaamshoudingen Asana's

Verbinding met jezelf en je lichaam. Door met aandacht aanwezig te zijn bij de lichaamshoudingen, komt je hoofd tot rust en ontstaat er een gevoel van eenheid tussen lichaam en geest.

Ademhaling Pranayama

Verbinding van buiten naar binnen en binnen naar buiten.

Je leert met de ademhaling je levensenergie volledig te benutten. Door te oefenen, leer je de ritmes van je lichaam kennen en je ademhaling positief in te zetten.

Meditatie

Verbinding met de rust en onrust in jezelf. Aanwezig zijn in het moment. Je neemt afstand van de drang te reageren op de omgeving. Creëer hiermee ruimte om in rust je binnenwereld te ervaren.

Ontspanning

Verbinding met jezelf en de buitenwereld te laten voor wat het is. We beginnen met een ontspanningsoefening om contact te maken met je lichaam. We sluiten af met een diepe ontspanning 'Yoga Nidra', zodat je kunt navoelen en de les kunt integreren. 

 

Pijnklachten en/of blessures

Ervaar je ergens pijn, heb je een blessure of een andere gezondheidsklachten? Laat het mij dan weten. Vaak kun je met een kleine aanpassing de houding weer prettig laten voelen. Of je krijgt een alternatieve houding.

 

'Yoga brengt je transformatie

naar je eigen natuur. Waarbij jij kiest

wat NU bij jou past.'