Goed NieuwsWe zijn weer begonnen!

 

WORKSHOP STOELYOGA
woensdag 1 juli
9.30 tot 10.45

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Workshop STOELYOGA op donatie

 

MindFull Movement Yoga

Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Maandagavond 19.00 - 20.15
Woensdagochtend 9.30 - 10.45

 

Wil je komen voor een proefles? Dat kan: Geef je op via het contactformulier of geef me een belletje dan kunnen we kennis maken.  

Online...

Deze lessen zijn ook ONLINE te volgen via Zoom.

Maandagavond 19.00 - 20.15

Woensdagochtend 9:30 - 10:45

Ervaar je pijn tijdens de les? Laat het mij dan direct weten, vaak kunnen we met een kleine aanpassing de houding weer prettig laten voelen. Of je krijgt een alternatieve houding.

 

'Yoga brengt je de transformatie naar je eigen natuur. Waarbij je zelf kiest wat NU bij jou past.'

Lesopbouw

In de les gebruik ik verschillende stijlen om tot een volledige yoga ervaring te komen. Hatha Yoga, Kundalini yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, bewuste ademhaling en meditatie.

Beweging Lichaamshoudingen Asana's

Verbinding met jezelf en je lichaam. Door met aandacht aanwezig te zijn bij de lichaamshoudingen, komt je hoofd tot rust en ontstaat er een gevoel van eenheid tussen lichaam en geest.

Ademhaling Pranayama

Verbinding van buiten naar binnen en binnen naar buiten.

Je leert met de ademhaling je levensenergie volledig te benutten. Door te oefenen, leer je de ritmes van je lichaam kennen en je ademhaling positief in te zetten.

Meditatie

Verbinding met de rust en onrust in jezelf. Aanwezig zijn in het moment. Je neemt afstand van de drang te reageren op de omgeving. Creëer hiermee ruimte om in rust je binnenwereld te ervaren.

Ontspanning

Verbinding met jezelf en de buitenwereld te laten voor wat het is. We beginnen met een ontspanningsoefening om contact te maken met je lichaam. We sluiten af met een diepe ontspanning 'Yoga Nidra', zodat je kunt navoelen en de les kunt integreren.