Wekelijks
Maandag 19.00 - 20.15 Mindful Movement Yoga (Active)
Woensdag 9.30 - 10.45 Mindful Movement Yoga (slow)
Lifestyle Studio Raalte Vrijdag 9.00 - 10.00 Actieve Yoga
Lifestyle Studio Raalte Zondag 10.00 - 10.00 Actieve Yoga

 

Locatie: Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Wil je komen voor een proefles? Dat kan: Geef je op via het contactformulier of bel me om kennis te maken. 

 

Om deel te nemen in Raalte, neem contact op met het Lifestyle Centre.

 

Wekelijks 1 les
50,- per maand
Losse Les
15 euro

Persoonlijke verdieping

Wil je je verdiepen in yoga. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleding. Daarvoor bied ik 1 op 1 lessen aan in een serie van minimaal 3 lessen a 1,5 uur.

Vraag naar de mogelijkheden.

Pijnklachten en/of blessures

Ervaar je ergens pijn, heb je een blessure of een andere gezondheidsklachten? Laat het mij dan weten. Vaak kun je met een kleine aanpassing de houding weer prettig laten voelen. Of je krijgt een alternatieve houding.

'Yoga brengt je

transformatie naar je eigen natuur.

Jij kiest zelf wat NU bij jou past.'

Lesopbouw

Met verschillende yogastijlen komen we tot een volledige yoga ervaring. Hatha Yoga, Kundalini yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, bewuste ademhaling en meditatie.

Kundalini Booster

Met een serie oefeningen uit de Kundalini Yoga  ben je zowel lichamelijk als energetisch in een korte tijd opgewarmt. Het laat je bruisen van energie.

Asana's Lichaamshoudingen

Verbinding met jezelf en je lichaam. Je hoofd komt tot rust doordat je met grote aandacht aanwezig bent in de 'ongewone' houding. Er ontstaat een gevoel van eenheid tussen lichaam en geest.

 

Pranayama Ademhaling

Verbinding van buiten naar binnen en binnen naar buiten.

Met de ademhaling leer je je levensenergie volledig te benutten. Door te oefenen, leer je de ritmes van je lichaam kennen en je ademhaling positief in te zetten.

Meditatie

Verbinding met de rust (en onrust) in jezelf. Aanwezig zijn in het moment. Je neemt afstand van de drang te reageren op de omgeving. Hierdor creëer je ruimte om in rust je binnenwereld te ervaren.

Ontspanning

Verbinding met jezelf en de buitenwereld laten voor wat het is. We sluiten af met een diepe ontspanning 'Yoga Nidra', zodat je kunt navoelen en de les kunt integreren.