Yoga voor thuis

Wil je vrij en ontspannen leven? Je lekker in je lichaam voelen? Emotioneel in balans zijn?

Hoe klinkt dat, een moment helemaal voor jezelf? Heel eenvoudig, vanuit huis. Je hoeft de deur niet uit. Dus ook geen tas pakken en reistijd. Lekker makkelijk!

Kies er nu voor om te focussen op wat belangrijk voor jou is. Kies voor een leven vol energie. Je kunt meteen beginnen!

 

We leven in een vreemde periode waarin we veel meer tijd thuis doorbrengen dan normaal. Bijna iedereen snakt naar beweging en verbinding. Jij vast ook.

Misschien heb je al geprobeerd om yoga te doen op Youtube, maar vond je het moeilijk om de discipline te vinden om dit regelmatig te doen. Misschien vond je het zelfs lastig om gemotiveerd te blijven tot het einde van de video.

Mijn online yogalessen kunnen daar een oplossing voor zijn! De lessen zijn op twee vaste wekelijkse momenten, waardoor je als vanzelf regelmaat creëert. De online yogalessen worden gegeven op Zoom en zijn interactief. Je krijgt feedback van mij en voelt je betrokken bij de groep. Dit helpt jou om meer verbonden te zijn met de oefeningen en jezelf.

 

Als je eerst kennis wilt maken, geef een belletje of laat dan een berichtje achter via het contactformulier

 

Hoe is een online yoga les opgebouwd?

Met verschillende yogastijlen komen we tot een volledige yoga ervaring. Hatha Yoga, Kundalini yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, bewuste ademhaling en meditatie. Hieronder geef ik meer informatie over de verschillende onderdelen van de online yogalessen:

Kundalini Booster

Met een serie oefeningen uit de Kundalini Yoga  ben je zowel lichamelijk als energetisch in een korte tijd opgewarmd. Het laat je bruisen van energie.

Asana's / Lichaamshoudingen

Verbinding met jezelf en je lichaam. Je hoofd komt tot rust doordat je met grote aandacht aanwezig bent in de 'ongewone' houding. Er ontstaat een gevoel van eenheid tussen lichaam en geest.

Pranayama Ademhaling

Verbinding van buiten naar binnen en binnen naar buiten.

Met de ademhaling leer je je levensenergie volledig te benutten. Door te oefenen, leer je de ritmes van je lichaam kennen en je ademhaling positief in te zetten.

Meditatie

Verbinding met de rust (en onrust) in jezelf. Aanwezig zijn in het moment. Je neemt afstand van de drang te reageren op de omgeving. Hierdor creëer je ruimte om in rust je binnenwereld te ervaren.

Ontspanning

Verbinding met jezelf en de buitenwereld laten voor wat het is. We sluiten af met een diepe ontspanning 'Yoga Nidra', zodat je kunt navoelen en de les kunt integreren. 

 

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke verdieping

Wil je je verdiepen in yoga? Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Daarvoor bied ik 1-op-1 lessen aan in een serie van minimaal 3 lessen a 1,5 uur. Ook bied ik persoonlijke coachingstrajecten aan.

Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

Pijnklachten en/of blessures

Ervaar je ergens pijn, heb je een blessure of een andere gezondheidsklachten? Laat het mij dan weten. Vaak kun je met een kleine aanpassing de houding weer prettig laten voelen. Of je krijgt een alternatieve houding.

 


'Yoga transformeert.

Leef je eigen, ware natuur.

Jij kiest zelf wat NU bij jou past.'