Laten we het samen doen!

Vanaf half januari tot half februari maak ik een grote innerlijke reis in de SivaSoorya Ashram in India. Hierna pak ik het geven van les en de massages weer 'geheel vernieuwd' op.

Massagelijn

Wil je lekker ontspannen en tijd voor jezelf? Kom dan in onze sprookjesachtige omgeving langs voor een weldadige massage. Ik bied voor ieder wat wils, afgestemd op wat jij zelf prettig vind. 

 

Volledige Lichaamsmassage
Op een ritmische manier wissel ik de druk af van zacht naar harder en weer zachter. Ik voel blokkades aan en breng hier weer beweging in door ritme en druk te wisselen. Het werkt op de spieren en op energetische niveau.

 

Rug-Nek-Schouders

Vaak is dit een gebied van het lichaam dat extra aandacht vraagt. Door heel specifiek hier de aandacht op te richten, kan het zich weer ontspannen en bloed weer gaan stromen. 

 

Thaise Yoga Massage
Dit is een massage met los zittende kleding aan, dus zonder olie, en werkt met drukpunten en rekken en strekken. Het is een massage die bijzonder vitaliserende werking heeft.

 

Ayurvedische Lichaamsmassage

Dit is een volledige lichaamsmassage die de energie in je hele lichaam weer laat stromen.   

 

Voetreflexologie
Een voetmassage die tegelijkertijd het hele lichaam aanraakt. Je voeten zijn met drukpunten verbonden met alle delen van je lichaam.

 

Ruggen detox massage

Deze ayurvedische behandeling werkt uitermate ontgiftend. Met een natuurlijke siroop worden gifstoffen uit de rug ontrokken. Delen die vastzitten voelen weer soepel aan.

 

Locatie  

Bij ons thuis, aan de Zuidelijke Vechtdijk, ontvang ik je voor een op jou persoonlijk afgestemde massage. Wij leven zelfvoorzienend in een mooie natuurlijke omgeving.

 

Bel me voor het maken van een afspraak op 0611113067.

 

Massage

30 minuten €45,-

60 minuten €50,-

90 minuten €65,-

Wood artist: Tony Langston