Ontdek zelf wat yoga voor jou betekend

 

Direct contact via:
cathelijn@thegreenmanproject.nl
0611113067

 

Yogelijn locatie:

Isis Sofia

Keizersteeg 3 Dalfsen

 

Wat is Yoga voor mij?

Sinds 2005 verdiep ik mij in yoga en verdiept de yoga mij. Toen ik begon, had ik werkelijk geen idee wat voor positieve verandering dit zou brengen. Het doen van yoga maakt me blij! Het brengt focus, waardoor ik met gerichte aandacht mijn werkzaamheden kan doen en minder oordelend in het leven sta. Dat geeft me een vrij gevoel!

 

Vanaf het begin wist ik meteen dat yoga een heel krachtig middel was om me lekker te voelen. Ik kampte al jaren met hoofdpijn en wist me geen raad. Toen ik mijn opleiding 'Classical Hatha Yoga' bij Revital Prisler begon, was ik binnen 3 maanden van mijn hoofdpijn af! Sindsdien is yoga altijd gebleven. 

 

Naast mijn Yogaopleiding heb verschillende massageopleidingen gedaan. Voor Massage Therapie, ben ik naar Thailand afgereisd. Waar ik de Traditionele Thaise Massage (ITM); voetreflexologie  en Ayurvedische yoga Massage heb gedaan. In Nederland heb ik bij Holos de opleiding tot Masseur gedaan.

 

 

Sinds 2016 ben ik verbonden met de Yoga Vidya Ashram in Duistland. Hier heb ik mezelf laten inwijden en de spirituele naam Durga Jyothi ontvangen. Durga is de onoverwinnelijke godin en Jyothi betekend licht. Voor mij betekend dit dat ik trouw ben aan mijn Zelf, waarin ik zonder oordeel mag zijn, tevreden ben en leef vanuit vertrouwen. In 2018 ben ik bij de SivaSoorya Ashram in de leer geweest om mijn yoga yoga opleiding te vervolgen. En is Kundalini Yoga, Meditatie, Pranayama en Chanten een vast onderdeel geworden van mijn yogalessen.  

 

Het geven van les maakt me blij. Blij dat ik mijn kennis mag delen en op die manier kan bijdragen aan een krachtig, ontspannen en harmonieus leven.

 

Contact
Voor meer informatie neem contact op met met 0611113067

Of stuur me een mail op: Cathelijn@thegreenmanproject.nl