Voor kracht, harmonie, en een ontspannen levenshouding!

Op dit moment zijn we op Bedevaart naar het beloofde land. Meer weten? kijk op www.hetlevendedorp.nl 

 

Contact
Voor meer informatie neem contact op met met 0611113067

Of stuur me een mail op: Cathelijn@thegreenmanproject.nl

 

Yogelijn locatie:

Isis Sofia

Keizersteeg 3

Dalfsen

 

Yogini Jyothi Cathelijn Radstake 

Sinds 2005 verdiep ik mij in yoga en massage. Toen ik begon, had ik werkelijk geen idee wat voor positieve verandering dit zou brengen. Het doen van yoga maakt me blij en ik zit lekker in mijn vel. Het brengt focus waardoor ik met gerichte aandacht mijn werkzaamheden kan doen en zonder oordeel in het leven sta. En dat geeft me een ontzettend vrij gevoel!

 

Vanaf het begin wist ik meteen dat yoga een heel krachtig middel was om me lekker te voelen. Ik kampte al jaren met hoofdpijn en wist me geen raad. Toen ik bij Revital Prisler mijn opleiding 'Classical Hatha Yoga' begon, was ik binnen 3 maanden van mijn hoofdpijn af! Sindsdien is yoga altijd gebleven. 

 

Voor de Massage, ben ik naar Thailand afgereisd. Waar ik de Traditionele Thaise Massage (ITM); voetreflexologie  en Ayurvedische yoga Massage heb gedaan.

In Nederland terug gekomen heb ik bij Holos de opleiding tot Masseur gedaan.

 

In 2007 startte ik in Utrecht mijn eigen Massage Praktijk "Laat het Los". Welke ik achter heb gelaten, met de verhuizing naar Dalfsen 6 jaar geleden en geboorte van mijn lieve dochter. 


Inmiddels is er weer tijd en ruimte om Yogales en Massages te geven. Waarbij het destijds begon met een hele fysieke benadering, is het inmiddels veel meer dan dat. Yoga is voor mij de manier om ontspannen en flexibel in het leven te staan en me goed te voelen.

 

Sinds 2016 voel ik mij verbonden met de Yoga Vidya Ashram in Duistland. Hier heb ik mezelf laten inwijden en de spirituele naam Jyothi ontvangen. Voor mij betekend dit dat ik trouw ben aan mijn Zelf, waarin ik zonder oordeel mag zijn, tevreden ben en leef vanuit vertrouwen.    

 

Het geven van les maakt me blij. Blij dat ik mijn kennis mag delen en op die manier kan bijdragen aan een krachtig, ontspannen en harmonieus leven. Wil je ook ervaren wat yoga of massage met je doet? Dan ben je altijd welkom voor een proefles of probeer een massage gewoon eens uit.

 

Lieve groeten, Durga Jyoti Cathelijn