Voor kracht, harmonie, en een ontspannen levenshouding!

Contact
Ben je geïnteresseerd in een massage of yogales contact me op 0611113067

Of stuur me een mail op: Cathelijn@thegreenmanproject.nl

 

Yogelijn is gevestigd bij

Isis Sofia

Keizersteeg 3

Dalfsen

 

Cathelijn Radstake Blankevoort

Sinds 2005 verdiep ik mij in yoga en massage. Toen ik begon, had ik werkelijk geen idee wat voor positieve verandering het zou brengen. Yoga en massage maken me blij! 

 

Opleidingen

Vanaf het begin wist ik meteen dat yoga een heel krachtig middel was om me lekker te voelen. Ik kampte al jaren met hoofdpijn en wist me geen raad. Toen ik bij Revital Prisler mijn yoga opleiding 'Classical Hatha Yoga' begon, was ik binnen 3 maanden van mijn hoofdpijn af! Sindsdien is yoga altijd gebleven. Het geeft me rust, houd me gefocust en ik voel me lekker in mijn lijf.

 

Voor de Massage, ben ik naar Thailand afgereisd. Waar ik de Traditionele Thaise Massage ( ITM); voetreflexologie  en Ayurvedische yoga Massage heb gedaan.

In Nederland terug gekomen heb ik bij Holos de opleiding tot Masseur gedaan.

 

In 2007 startte ik in Utrecht mijn eigen Massage Praktijk "Laat het Los". Welke ik achter heb gelaten, met de verhuizing naar Dalfsen 6 jaar geleden en geboorte van mijn lieve dochter. 

04-NIKONCORPORATION_NIKOND80_31166144-31174275_000.jpg


Inmiddels is er weer tijd en ruimte om Yogales en Massages te geven. Waarbij het destijds begon met een hele fysieke benadering, is het inmiddels veel meer dan dat. Yoga is voor mij de manier om ontspannen en flexibel in het leven te staan en me goed te voelen. Elke keer dat ik yoga doe, geniet ik wat het lichamelijk doet en tegelijkertijd welke ontspannen uitwerking het heeft op mijn hele dag. Het zorgt ervoor dat ik me lekker voel en echt in het moment aanwezig kan zijn.

Het geven van les maakt me blij. Blij dat ik mijn kennis mag delen en op die manier kan bijdragen aan een krachtig, ontspannen en harmonieus leven.

Wil je ook ervaren wat yoga of massage met je doet? Dan ben je altijd welkom voor een proefles of probeer een massage gewoon eens uit.Lieve groeten, Cathelijn